Αρχικη

home image

Η Λευκάδα είναι ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας και το μοναδικό με εύκολη πρόσβαση. Τα γραφικά χωριά, τα λιμανάκια, τα νησάκια, οι κρυφές ομορφιές του ορεινού όγκου της και κυρίως οι διάσημες παραλίες της κερδίζουν τις εντυπώσεις και τους επισκέπτες της. Πέρα από τις φυσικές ομορφιές της, την χαρακτηρίζουν επίσης ο πολιτισμός και η παράδοση , με μια σειρά από εκδηλώσεις και δρώμενα που λαμβάνουν χώρα κυρίως τους καλοκαιρινού μήνες σε όλο το νησί.

 Στην δυτική πλευρά του νησιού, σε απόσταση 1ος χιλιομέτρου από την πανέμορφη παραλία του παραδοσιακού χωριού του Αγίου Νικήτα και μόλις 500 μέτρα από την ξακουστή παραλία «Κάθισμα«, ανάμεσα στα αιωνόβια ελαιόδεντρα, σε ένα αγρόκτημα τριών στρεμμάτων βρίσκεται η βίλα «Anthia».

Η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει από 2 έως 5 άτομα και διαθέτει κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, ψυγείο, κλιματισμό , δορυφορική τηλεόραση, DVD player, ασύρματο ίντερνετ (Wi Fi), υπαίθριο πάρκινγκ καθώς και όλες τις ανέσεις μιας μονοκατοικίας.

Απολαύστε την διαμονή σας κάτω από τον ίσκιο της κληματαριάς και το απόλυτα ήσυχο και παραδοσιακό περιβάλλον. Δείτε περισσότερα